Terms & Conditions of the loyalty program

  • Nailsters loyalitetsprogram er designet til at være fleksibelt, hvilket giver os mulighed for at justere belønninger, Cashback, pointsystemer og/eller niveauer for bedre at imødekomme vores kunders såvel som vores virksomhedsbehov. Derfor har vi retten til at foretage ændringer eller opdateringer af vores loyalitetsprogram uden forudgående meddelelse til kunderne.

    Nailsters indløsningsprogram er designet til at være on-demand, hvilket giver kunderne mulighed for at indløse deres belønninger eller point til enhver tid uden at skulle vente på en specifik kampagneperiode eller indløsningsbegivenhed.

    Obs: Alle point du optjener igennem vores loyalitets program udløber efter 365 dage. Vi opfordrer dig til at indløse dine point løbende for at få mest muligt ud af vores loyalitetsprogram.

  • Hos Nailster tager vi vores loyalitetsprogram alvorligt og forpligter os til at sikre, at det er retfærdigt for alle vores kunder. Vi har derfor nultolerance over for enhver form for svigagtigt aktivitet, misbrug af henvisningskoder eller overtrædelse af vores loyalitetsprogramregler. Enhver uautoriseret aktivitet, brud på vores vilkår/betingelser, snyd, manipulation af belønninger, bedrag, udnyttelse af smuthuller eller misbrug af fordele vil resultere i øjeblikkelig opsigelse fra vores loyalitetsprogram. Vi værdsætter ærlighed og gennemsigtighed, og vi forventer at alle vores kunder overholder disse værdier.

    Hvis du begår snyd i forbindelse med vores loyalitetsprogram, eksempelvis ved at manipulere dine belønninger, bedrage systemet eller udnytte smuthuller, så skal du være opmærksom på, at du vil blive stillet til ansvar for dine handlinger. Dette kan resultere i tab af opnåede fordele og endda fakturering for det tabte beløb.

+45.000 Followers | @nailster_com